„Veteranul” primarilor, Constantin Rusu: „Avem proiecte realizate, dar şi multe obiective propuse pentru finalizare”

„Decanul de vârstă” al primarilor din judeţul nostru, CONSTANTIN RUSU, gospodarul comunei Ciceu Giurgeşti şi omul care se implică şi îndeplineşte promisiunile cetăţenilor, fiind ales, drept răsplată, în mai multe legislaturi, împreună cu cei din conducerea Primăriei şi Consiliului local au transformat, în bine, faţa comunei.
Astfel, primarul Constantin Rusu ne-a relatat că pe Măsura 577 s-a realizat asfaltarea drumului comunal de la Giurgeşti până la Dumbrăveni, pe o lungime de 6 km. S-a finalizat şi aducţiunea de apă potabilă la Ciceu Giurgeşti.
De la buget s-au finanţat, s-au realizat şi s-au reabilitat Şcoala Generală Ciceu Giurgeşti, Dispensarul Uman din Ciceu Giurgeşti, Căminul Cultural Ciceu Giurgeşti şi Căminul Cultural Dumbrăveni.
De asemenea, s-au mai reabilitat Primăria Ciceu Giurgeşti şi Şcoala cu clasele I-IV din Dumbrăveni.
Pentru viitorul apropiat s-au propus următoarele obiective, care vor fi în vizor pentru realizare: demararea proiectului – Decolmatare Valea Podului – pe Măsura 322, amenajarea Centrului Civic, asfaltarea uliţelor laterale la Ciceu Giurgeşti, alimentarea cu curent electric a unui grup izolat de case, pietruire şi modernizare a drumului spre Cetatea Ciceului, modernizare şi pietruire drum comunal de la satul Dumbrăveni la satul Chiueşti şi realizarea unui teren de sport modern în Ciceu Giurgeşti.
Dacă se vrea, se poate şi „Omul sfinţeşte locul” în cazul nostru la Ciceu Giurgeşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5