Vicepreşedinte PSD, Doina Pană: Președintelele Iohannis nu știe decât să blocheze!

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat, deputatul Doina Pană, susţine că preşedintele României nu ştie decât să blocheze.

„Interesele românilor nu există pentru domnia sa. Și-a propus cu orice preț să împiedice PSD să realizeze programul de guvernare, ținta principală fiind ca PSD să nu facă investițiile la nivel local, prin Ministerul Dezvoltării. Ce dacă românii vor asfalt, apă, canalizare, școli și grădinițe? Să-și pună pofta-n cui, pe domnia sa îl încurcă în obținerea unui nou mandat!”, transmite parlamentarul bistriţean.

De altfel, într-un comunicat, PSD precizează că preşedintele Klaus Iohannis a arătat „că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România”. „Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni”, transmite PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care anunţă respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pe motiv că nu are pregătirea necesară pentru acest domeniu.

 

Comentarii

07/02/19 14:02
Eco Vizitator

Mai rău ca leliţele din PCR.

07/02/19 15:28
ana

Probabil si de neintocmirea bugetului in noiembrie 2018, si de toate aiurelile pe care le debiteaza guvernul PSD, tot presedintele este vinovat. Cu minima decenta, cum v-ati defini perioada in care creati haos in tara , promovati nonvalorile, si compromiteti viitorul ?

07/02/19 16:22
Vizitator

Fă Doina,
Voi PSD-istii nu va dati seama cat sunteti de caraghiosi. PSD-ul care sustineti ca este cel mai mare partid, sta doar in Olguța Vasilescu. Dupa mintea voastra, fara ea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, românii nu vor avea asfalt, apă, canalizare, școli și grădinițe. Guvernul inca de la instalare, s-a ocupat cu prioritate doar de schimbarea legislatiei prin care sa scape toti coruptii si penalii de rigorile legii.
Cum poti sa spui ca presedintele nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor, cand el a lansat proiectul "ROMANIA EDUCATA" , probabil si ca o reactie la guvernul actual condus de un premier analfabet functional care nu-i in stare sa se exprime fara gresala nici in limba romana.

07/02/19 21:29
raul

Rusine, ati amanetat tara, ati jefuit si aparati i continure hotii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5