Deputatul Daniel Suciu: În 2009, preşedintele a vrut să fie ministru şi vicepremier şi era un fost profesor de fizică, inspector şcolar şi primar de oraş mediu

         Liderul de grup al social-democraţilor de la Camera Deputaţilor, deputatul Daniel Suciu, consideră că preşedintele judecă cu dublă măsură numirea ca ministru al Dezvoltării a Liei Olguţa Vasilescu. Potrivit acestuia, unul dintre motivele invocate pentru a nu o numi sunt „declaraţiile controversate” pe care Lia Olguţa Vasilescu le-ar fi făcut, uitând că în cazul celor şase case de la Sibiu, acesta le-a spus celorlalţi colegi profesori că ei au avut „Ghinion”.

         „Domnia sa este celebru pentru declaraţiile controversate. (...) Când s-a discutat un subiect d epolitică externă care implica două state, România şi Israel, iar la vizita premierului României în Israel s-a discutat despre subiectul mutării Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, domnul preşedinte, cu un tact desăvârşit, având în vedere diplomaţia internaţională, a spus că „Guvernul României discută cu nişte evrei. Este cumva aceasta o declaraţie extrem de necontroversată sau i se poate pune în cârcă domniei sale exact ceea ce spune despre alţii?”, a declarat Daniel Suciu.

         Parlamentarul bistriţean a menţionat că preşedintele Klaus Iohannis judecă activitatea Liei Olguţa Vasilescu uitând „că în 2009, pe holurile Parlamentului, cu o armată în spate, venea de pe poziţia de fost profesor de fizică, fost inspector şcolar şi primar al unui oraş mediu din România să vină să fie ministru de Interne în Guvernul României şi vicepremier”. „Avea cumva experienţa necesară pe care o cere de la alţii domnul preşedinte Klaus Iohannis ca după câţiva ani să facă aceste gesturi”, a concluzionat Suciu.

Comentarii

09/02/19 12:39
Eco Vizitator

Gargară tip Daniel. De parcă colega sa de partid, vicepreşdinte PSD, o fi fost vreo savantă de renume mondial. Nu tot profesoară era ?

11/02/19 11:41
cititor

Am auzit ca cei din opozitie, vor sa promoveze o lege de interpretare al notiunii "deindata " si anume ca fiind in felul urmator :
- citirea unui document emis... sa fie facuta in maxim 2 ani de zile ;
- priceperea a ceea ce scrie acolo, inca 2 ani de zile ;
- si punerea lui in executare dupa maxim inca 1 an de zile ... daca mai trebuie .

14/02/19 12:59
cititor

D-apoi, nu vedeti ca mai nou in toate functiile politice se afla fosti profesori de toate felurile ... , care " nu pricepe ... dar voteaza " ? Cam peste tot... asa este .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5