Victor Ponta, nemulţumit că PNL colaborează cu baronii PDL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, este nemulţumit de colaborările punctuale pe care PNL le are cu PDL în şapte judeţe. El a solicitat secretarilor generali din PSD - Liviu Dragnea, şi PNL – Radu Stroe să facă demersurile necesare pentru încheierea unor protocoale pentru asigurarea majorităţilor în CJ între cele două partide, astfel încât Opoziţia să se opună abuzurilor PDL.

"Este vorba, din păcate, de judeţele unor baroni celebri: la Arad la Falcă, la Bistriţa la Oltean, la Dâmboviţa la Florin Popescu, la Caraş la Sorin Frunzăverde. Apelul nostru către PNL este să începem un dialog, prin cei doi secretari generali, ca şi în aceste opt judeţe opoziţia să fie unită împotriva abuzurilor PDL. Nu poţi la Bucureşti, la sediul central, să te lupţi cu Guvernul Boc şi cu PDL, iar în teritoriu să asiguri majoritatea pentru oameni ca Falcă, Oltean, Florin Popescu", a declarat el.

Ponta le-a cerut liberalilor să rupă colaborarea locală cu PDL, afirmând că PSD este dispus să renunţe la alianţa PSD-PDL din CJ Bacău. El a mai spus că, de câte ori opoziţia nu este unită, PDL are o şansă de a câştiga alegerile "printr-o fraudă masivă, prin cumpărare de voturi şi prin bani enorm de mult investiţi".

Cele şapte judeţe în care PNL nu a încheiat majoritatea cu PSD sunt Bistriţa - Năsăud, Arad, Caraş-Severin, Buzău, Botoşani, Dâmboviţa şi în Bucureşti, la nivelul CGMB.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5