Viorica Dăncilă: Mandatul meu va fi cel al Președintelui mediator!

Mandatul meu va fi cel al Președintelui mediator, care înțelege importanța echilibrului instituțional și a bunei funcționări a autorităților publice.

Cred în instituția Președintelui ca liant între toate celelalte instituții ale statului român, precum și între stat și societate.

Nu voi bloca niciodată activitatea Guvernului sau a Parlamentului, situație din care au întotdeauna de suferit cetățenii.

În mandatul meu, vor exista permanent consultări și dezbateri între instituții, pentru atingerea consensului și luarea celor mai bune decizii pentru țară.

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

 

 

 

Comentarii

18/11/19 14:29
Gavrilă N. Moldovan

Visați frumos. Duminică seara, după închiderea urnelor vi se „ pune ceară pe schiuri” și la președenția PSD - ului.Poporul întodeauna are dreptate... Altă șanșă avea un Dâncu, Geoană, Ponta, Cristi Diaconescu, „ Albinuța” alias Gabriela V. F. sau o soluție de avarie, printr - un intelectual similar cu aristocratul Th. Paleologu. România are încă mulți „războinici” ca Gigi Becali, boieri cu „b” sau fără „b”. K. W. Iohannis este „condamnat”să fie încă 5 ani președinte. Aștept și alte comentarii. Să auzim de bine!

18/11/19 15:38
un cetatean

Doamna, nu puteti fi altceva decat ce ati demonstrat in calitate de premier. Ati refuzat orice consultare cu mediul de afaceri, ati promovat legi bulversante, ordonante paguboase, ati fost garantul tuturor marlaniilor economice. Dumneavoastra ne insultati inteligenta prin discursuri false, vehiculand mereu cresterea salariilor si pensiilor, dar nu spuneti nimic de situatia economica reala, despre imprumuturi, pensii speciale, despre modul de promovare in sistemul bugetar a clientele PSD.
Va rog nu va mai transformati in purtatorul de cuvant al romanilor! Dumneavoastra reprezentati doar clientelei PSD.
Cand ati fost invitata de presedinte la consultari, ati refuzat, si ati raspuns cu aroganta. Va rog nu mai mizati pe uitarea noastra.
Nu aveti proprietatea termenilor, va contraziceti, creati haos raspandind stiri false marca PSD. Prezentati scenarii care nu au legatura cu realitatea, si jigniti fara retinere pe cei care gandesc altfel. Aceasta tara a existat si va exista si fara dumneavoastra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5