Viorica Dăncilă: Proiectul meu pentru România are la bază 10 principii

 „Președintele României este, înainte de toate, o sumă a unor valori: încredere, viziune, stabilitate și respect. Mi-am asumat drumul către această demnitate știind că trebuie să dovedesc, în fața cetățenilor și a lui Dumnezeu, că înțeleg, onorez și apăr aceste valori. Proiectul meu pentru România are la bază 10 principii care vor sta pe masa dialogului atât cu partenerii interni, cât și cu cei internaționali.”, susţine Viorica Dăncilă.

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

 

 

 

Comentarii

14/10/19 15:03
Vizitator

Viorica Dăncilă a iesit practic de pe scena politică făcâd noi greseli de exprimare in limba română, singura limbă pe care pretinde că o cunoaste. Este vorba "asasinarea acuzativului", prin nefolosirea prepoziției ,,pe” plasată înaintea lui ,,care”, comițând astfel si o penibilă cacofonie:
”Dragi colegi, vă mulțumesc pentru modul în care v-ați implicat, pentru toată MUNCA CARE am depus-o”, a spus Viorica Dăncilă în debutul ședinței de guvern de vineri, 11 octombrie prima ședință după demiterea executivului ca urmare a votului din 10 octombrie la moțiunea de cenzură din Parlament, care a dus la căderea guvernului PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5