Vise legate de tehnologie - 4 semne ale personalitatii tale pe care nu le stiai!

Visele reflecta deseori sentimente pe care le avem sau experiente cu care ne confruntam zi de zi. In ziua de astazi, in care ne petrecem peste 50% din timp in fata unui calculator sau cu ochii in telefon, gandurile legate de lumea virtuala ne pot “presa” in timpul noptii mai mult decat ne putem imagina. Mai mult decat atat, ele pot evidentia semne si trasaturi ale personalitatii de care nu suntem constienti.

Poti citi mai jos, cele mai comune vise legate de tehnologie:    

 

  1. Tie ti s-a intamplat vreodata sa visezi ca iti ti-a fost furat laptopul sau telefon si ca toate informatiile sunt publice? Stiai ca acest gen de vis poate reprezenta frustrari inconstiente pe care le ai – precum cea ca exista cineva care te poate controla sau senzatia ca emotiile tale sunt gestionate de altcineva, ca cineva iti spune ce sa faci si nu poti sa previi asta.Pe de alta parte, acest gen de vis poate reflecta nevoia de intimitate si spatiu personal. Trebuie sa inveți cum sa ai incredere in tine și cum sa te pui intr-un loc unde oamenii nu pot profita de nesiguranța ta.
  1. Aproape fiecare loc public are camera de supraveghere. Ce se intampla cand visezi ca esti mereu in atentia lor? Acest vis poate reflecta paranoia sau nesiguranța ta in legatura cu cineva care te stanjenește sau care actioneaza în afara planului tau, fie nerespectarea confidentialitatii altor persoane sau lipsa de viata a altor persoane. Cu toate acestea, indiferent de visele legate de camerele de supraveghere, iti recomandam sa fii mereu in siguranta, asa ca le poti cumpara de aici si monta cu usurinta.

  1. Dar ce se intampla atunci cand visezi ca tu esti cel care sparge calculatorul cuiva? Acest vis reprezinta abilitatea ta de a manipula alte persoane prin intelegerea slabiciunilor sau vulnerabilitatilor lor. Totodata iti poate sugera ca intri in unele situatii independente de tine in care nu iti ai locul si de care ar trebui sa te tii departe.
  1. Multi oameni au vise cauzate de stresul de la munca, cum ar fi acela ca intarzie mereu,  ca sunt concediati sau nu pot intra in cladire din cauza unui card invalid. Daca esti angajator, ai putea sa te asiguri ca totul merge ca pe roate si cei  care lucreaza pentru tine nu au astfel de motive de stres. Poti vedea aici preturile la cititoare  de carduri si sa achizitionezi cele mai bune echipamente.