Voinţa Cetate – LPS Târgu Mureş 6-2 (0-2)

Joi, 16 iunie, de la ora 17.00, la Baza sportivă din Orheiul Bistriţei s-a disputat partida de fotbal din cadrul competiţiei interjudeţene, juniori A1.

Foarte rar se întâmplă să fi condus la pauză cu 2-0 şi să ai puterea să revii, să marchezi de şase ori şi să câştigi partida. Aşa s-a întâmplat în partida de joi. Tinerii elevi, antrenaţi de Adrian Florea şi fiul său, Bogdan, au început jocul în forţă, creându-şi ocazii de poartă, dar defensiva Vulturilor au cedat de două ori prin greşeli colective taxate de mureşeni.

Săpuniţi bine la pauză de către antrenor şi cu o schimbare foarte reuşită al lui Hara, tinerii Vulturi au întors soarta jocului, de neimaginat, cum rar se mai întâmplă pe terenurile noastre, marcând de şase ori. Prima reuşită îi aparţine lui David (Bebeto), cel mai bun de pe teren, un jucător care ar fi bine să intre în vizorul Gloriei, cel care trimite balonul în colţul lung, 1-2. Două minute mai târziu, Vulturii egalează situaţia la doi, prin golul marcat de o altă speranţă, Rebrişorean. Un minut mai târziu, Hara îşi intră în dreptul aducându-şi echipa în avantaj, 3-2. Minutul 80, din nou Rebrişorean înscrie după o cursă de 40 m, acesta driblează tot şi-l execută pe portar în colţul lung, 4-2. Ca răsplată, suporterii veniţi la joc primesc în dar încă un gol din cornerul executat de Bebeto, iar atacantul Cristi Ursa înscrie cu capul din 6 m un gol frumos, 5-2. Finalul le aparţine, în continuare, gazdelor, accelerând la maxim, profitând de greşelile în defensivă a mureşenilor, iar în min. 89, Rus închide tabela de marcaj cu un şut puternic de la 25 m sub bară, 6-2.

Echipa Voinţa: Pop, Ungur, Imbulzan, Pirgar, Câţcăuan, Rebrişorean, Stoica, Hegyes, David, Ursa Cristian şi Rus. A mai intrat Hara. Rezerve: Sima, Dobrea, Şteţco, Farcaş şi Cătuna.

Cât despre organizare, nota 10. Dacă aminteam în urmă cu două ediţii de jocul de baraj pentru Liga a III-a dintre Leitriteni Cluj şi Voinţa Livezile, câştigat de Voinţa, organizarea a fost de 3 lei, pe o bază sportivă de Liga I, iată că la Orheiul Bistriţei am văzut o organizare de toată lauda şi, culmea, tot cu aceeaşi arbitri de la baraj, achitându-se foarte bine în ambele jocuri. Cel care s-a implicat ca totul să decurgă normal a fost viceprimarul comunei Cetate, Emil Ilieş, o persoană deosebită, ajutat de d-nul Ursa Gavril, Liviu Peica şi bucătarul Tiniş Gavril, cel care s-a ocupat de masa celor două echipe, cât şi a arbitrilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5