Sorin Oprescu, despre sondajele de opinie:

„Vor să transmită ideea votului inutil”

Sorin Oprescu susţine că sondajele de opinie sunt măsluite. Aflat în vizită electorală la Bistriţa, Sorin Oprescu a declarat că i s-au cerut bani pentru a creşte sau a stagna în sondajele de opinie, iar unele institute de sondare şi-au făcut o obişnuiţă din a adăuga procente celor doi candidaţi Traian Băsescu şi Mircea Geoană.

„Vă readuc aminte că am discutat cu şefi de case de sondaje şi mi s-a spus că, poate să fie şi mai bine! Cum ar putea să fie şi mai bine, i-am întrebat. Păi, cam cu 4.000 de euro punctul ca să creşteţi, şi cu 3.000 de euro ca să staţi pe loc, mi-au răspuns. În momentul acela am înţeles că lucrurile pe partea asta nu merg, de fapt aţi observat şi dumneavoastră că, doresc să inducă ideea că sunt doar doi participanţi (...) Vor să transmită ideea votului inutil.Nu îmi este teamă că îmi vor demoraliza electoratul, pentru că cei care m-au cunoscut odată, nu m-au uitat toată viaţa. Sigur, din păcate, nu îi cunosc pe toţi 22 de milioane şi câţi or mai fi plecaţi pe afară, că văd că listele au rămas din 2001 când a fost recensământul. Mie în viaţă nu mi-a fost frică decât de ăştia care sunt manglitori pe scară mare”, a declarat candidatul indepent la preşedinţie Sorin Oprescu.

Oprescu a mai spus că, Mircea Geoană, candidatul PSD la prezidenţiale, nu reprezintă o alternativă viabilă la conducerea României.

„Ce să fac ? Semnalizez, le arăt românilor despre ce e vorba şi sper din tot sufletul să înţeleagă această oportunitate din viaţa lor. Credeţi că, după 6 decembrie, venind Geoană să spunem, la putere, se schimbă ceva în legătură cu relaţiile de care vorbeam şi de apăsarea politicului? Nu! Să vezi că o să-l salute cu mai mult respect din poziţia de ghiocel pe Vanghelie. Bine, că el probabil vrea Ministerul Administraţiei şi Internelor ...mă rog, dacă i se va da voie”, a conchis ironic Oprescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5