Sorin Oprescu, despre Viorel Pupeză:

„Un om care m-a onorat cu prietenia lui”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la nivel local, Sorin Oprescu este susţinut de fostul lider judeţean PSD, Viorel Pupeză. Chiar dacă nu se mai declară social-democrat, Viorel Pupeză nu a trecut uşor peste umilinţa de a fi exclus din partid, iar alături de el se află şi alţi nemulţumiţi de noua structură a PSD.

Cu prilejul vizitei electorale de la Bistriţa, Sorin Oprescu i-a mulţumit public, fostului coleg de partid, Viorel Pupeză, pentru prietenia dovedită de-a lungul timpului.

„Am aici lângă mine un om care m-a onorat cu prietenia lui, iar eu am încercat să îi întorc prietenia aceasta pentru un singur lucru, pentru că l-am văzut acolo în partidul din care am făcut parte 15 ani, şi pentru că nu l-a îndoit nimeni. Au încercat şi pe dânsul să-l pună jos, şi pe mine au încercat, nu-i o problemă. E viaţa lui şi a mea”, a spus Sorin Oprescu.

Prietenia cu Viorel Pupeză nu este singurul lucru care îl leagă pe Sorin Oprescu de judeţul nostru. A fost coleg de liceu cu doctorul Mihai Hărăguş.

„De judeţul Bistriţa-Năsăud mă leagă prietenii şi ideea foarte clară că voi că aveţi o singură vorbă, nu e o nicio limbă de catifea. (...) Din păcate, din Bistriţa nu am avut nicio prietenă (n.r.- Sorin Oprescu a declarat în cadrul conferinţei de presă de la Bistriţa că, a avut o prietenă din Târgu-Mureş)”, a povestit amuzat Oprescu.

Oprescu a făcut un apel la reprezentanţii sistemului sanitar să îi fie alături în această luptă electorală.

„Îi rog să fie alături de mine, pentru că eu provin din sistemul sanitar şi ştiu cu ce s-au confruntat. Atunci când făceam parte dintr-un partid şi partidul acela era la putere, 2001-2004, eu nu m-am dat deoparte din a-i atrăgea atenţia primului ministru şi delegaţiilor permanente la vremea aceea, că îşi bat şi ei joc de oameni, cum şi-au bătut şi ceilalţi înainte. Le-am spus-o verde în faţă”, a precizat doctorul Sorin Oprescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5