Sorin Oprescu:

„De 20 de ani se administrează promisiuni”

Candidatul independent la funcţia de preşedinte al României, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-a aflat ieri în Bistriţa, într-o vizită electorală.

În acest context, Oprescu a reiterat diagnosticele pe care le-a pus ţării noastre, afirmând totodată că în discuţiile pe care le poartă cu alegătorii încearcă să le redea acestora speranţa că vom ieşi din sărăcie.

„Am trecut prin multe sate, prin multe oraşe. M-am oprit pentru a avea o confirmare în plus că nu greşesc atunci când vorbesc de sărăcia extremă. Sunt amărâţi, sunt săraci, însă mai au încă stropul acela de demnitate. Mulţi dintre ei ştiu că devin un fel de masă de manevră atunci când este vorba de campaniile electorale. De 20 de ani se administrează promisiuni. Vorbesc deschis oamenilor aceştia şi le dau speranţa că vom ieşi din această sărăcie. Putem să-i ajutăm dându-le un guvern bun, pentru că România suferă de trei diagnostice principale, de sărăcie, proastă guvernare şi de corupţie. Asta ne mănâncă zi de zi, asta-i face pe români să primească cu capul jos pomana electorală. Nu o să-i condamn pe oamenii aceştia că şi ei ştiu că nu vor mânca din acea pungă cinci ani de zile”, a transmis doctorul Sorin Oprescu.

Opresu a chemat oamenii la vot, indiferent de opţiunile lor politice, precizând că „nu dai dovadă de curaj dacă stai în casă în ziua alegerilor”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5