Ioan Oltean: „Vă asigur că Traian Băsescu va candida pe lista PDL”

Ioan Oltean a luat-o înaintea preşedintelui. „Vă asigur că Traian Băsescu va candida pe lista PDL în mod oficial, şi nu în alt mod”. După ce a făcut anunţul înaintea şefului statului, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a şi pronosticat că vom avea o surpriză în ceea ce priveşte candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Potrivit lui Oltean, Sorin Oprescu va fi candidatul PSD la preşedinţia României, şi nu Mircea Geoană.

Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că PDL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale, şi acesta nu va fi nimeni altul decât Traian Băsescu, iar „orice alte speculaţii sunt răuvoitoare”.

„PDL nu a încercat şi nu încearcă să dezinformeze opinia publică. În momentul în care preşedintele a făcut afirmaţia >, aceasta se transformă în >”, a spus Ioan Oltean.

Afirmaţiile lui Oltean sunt susţinute şi de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, care a dat ca sigură candidatura lui Traian Băsescu pe listele PDL la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Declaraţiilor celor doi vin să „spulbere” speculaţiile făcute în ultima vreme la adresa candidaturii lui Traian Băsescu.

La începutul săptămânii, liderul grupului PD-L din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, declara că preşedintele în funcţie, Traian Băsescu, nu poate face parte dintr-un partid, astfel că va candida independent susţinut de PD-L, potrivit prevederilor Constituţiei. Legea a fost recent modificată astfel încât un independent să poată fi susţinut de un partid.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5