Vrei ca livingul tău să arate scump și elegant? Iată 5 sfaturi utile

Livingul reprezintă spațiul în care ne relaxăm, ne odihnim după o zi lungă dar și încăperea care dă viață întregii case. Aici au loc seriale memorabile, petrecerile cu prietenii sau cinele cu familia. Totodată, reprezintă prima camera spre care oaspeții tăi privesc atunci când intră în casă, deci e normal să-ți dorești să o decorezi într-o manieră elegantă și creativă care să transmită un aer rafinat. Ei bine, dacă vrei ca livingul tău să arate scump, sofisticat trebuie să acorzi atenție elementelor de design pe care le alegi și modul în care combini diversele materiale, culori sau texturi.

Iată cum să faci acest lucru mai exact, astfel încât să-ți primești musafirii în spațiul tău de lux

  1. Păstrează aspectul camerei simplu

Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca livingul tău să arate dezordonat și aglomerat. Câd ai foarte multe la vedere, acestea nu vor transmite bun gust, ci dimpotrivă vor transmite ideea de haos. Iar dacă investești în piese de mobilier și decorațiuni simple nu vrei ca acestea să iasă în evidență, în detrimentul lucrurilor dezorganizate? Păstrează mobilierul necesar, lucrurile de care ai strict nevoie, decorațiunile, iar pentru restul va trebui să găsești un loc special.

  1. Poziționează un covor în mijloc

Un covor bine ales va îmbunătăți semnificativ aspectul livingului tău. Acesta ar trebui să se afle chiar în centrul camerei și să se întindă dincolo de canapele și scaune. Un covor gros, pufos, plăcut la atingere va oferi o senzație de confort și va transforma spațiul într-unul primitor. Pe lângă acest lucru, va oferi un punct central al camerei.

  1. Decorează cu câteva antichități

De multe ori, un obiect antic poate fi cu mult mai de impact decât unul modern, contemporan. Astfel, piesele de epocă vor oferi o anumită unicitate încăperii și cu siguranță vor fura câteva priviri impresionate. Puteți alege lămpi mari, suporturi, oglinzi, mici sculpturi sau rame de tablouri. Așa că, dacă îți dorești un design sofisticat, aruncă o privire la magazinele vintage și vezi ce poți găsi.

  1. Alege sursa de lumină potrivită

O lustră sau un candelabru pot fi alegerea ideală când vine vorba de iluminarea încăperii. Acestea nu doar că sunt practice dar și completează întregul design cu elemente și o structură impunătoare. În acest sens poți vedea lustrele din oferta sensodays, iar dacă consideri că există prea multe modele din care nu te poți hotărî, atunci citește ghidul pentru alegerea unei lustre. Vei reuși să aduci un aer regal și sofisticat livingului tău? Mai mult ca sigur.

  1. Folosește aceleași culori pentru pereți și decorații

Folosirea nuanțelor potrivite pot îmbunătăți vizibil întregul aspect al camerei. Din moment ce alegi culorile potrivite, vei putea să pui în evidență exact elementele și caracteristicile dorite. Folosește culori mai închise pentru uși și ornamente, iar pentru pereți optează pentru cele mai deschise, astfel încât toate acestea să se îmbine armonios. 

În concluzie dacă îți dorești ca livingul tău să arate scump și sofisticat, să știi că poți reuși acest lucru fără să depui foarte mult efort. Doar fii atent la elementele decorative care ar fi bine să fie unele de calitate, la culorile alese dar și la obiectele pe care le poți integra astfel încât să reprezinte puncte care îți atrag instant privirea.

Sursa: unsplah.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5