Vrei o cariera de succes in Capitala? Angajeaza-te la un studio de videochat din Bucuresti!

Orice tanara aflata la inceput de drum, care arata bine si este lipsita de prejudecati, viseaza la o viata ca-n filme in buricul Bucurestiului. Capitala tarii noastre este orasul tuturor posibilitatilor in Romania, unde cele mai multe tinere din ziua de azi reusesc sa-si etaleze calitatile fizice si farmecul personal, devenind vedete sau persoane publice ravnite de barbati si ,,invidiate’’ de toata lumea. Mereu aranjate, purtand haine dupa ultima moda si machiaje profesionale, apeland la trucuri de infrumusetare precum operatii estetice si calatorind in cele mai frumoase locuri din lume, fetele de succes din Bucuresti sunt o adevarata inspiratie pentru cele din provincie. Daca si tu iti doresti sa te simti speciala si sa ajungi pe culmile succesului in timp record, castigand pana la 10.000 de dolari pe luna pentru a-ti permite toate aceste rasfaturi, te poti angaja la un studio de videochat din Bucuresti.

Nu numai ca vei putea deveni un nume sonor in industria de divertisment pentru adulti, creandu-ti un fan base puternic si participand la tot felul de evenimente de profil internationale,  ci si vei putea face o avere activand intr-un studio de videochat din Bucuresti de top. Cu banii obtinuti vei duce o viata asemanatoare cu cea a vedetelor tale preferate. Pe langa haine scumpe, produse de make-up profesionale, operatii estetice si vacante exotice, vei avea posibilitatea sa-ti cumperi propria casa sau masina de lux mult visata.

Asadar, daca esti dispusa sa te muti in Capitala si sa te angajezi la un studio videochat Bucuresti pentru a-ti cladi o cariera de succes, recomandarea noastra este sa alegi Studio-20. Experienta de aproape doua decenii a acestei francize si conditiile de lucru ireprosabile vor face din tine un adevarat model de videochat, daca iti doresti si iti propui acest lucru. Iata de ce sa optezi pentru Studio-20 si nu un alt studio de videochat din Bucuresti:

Contract ferm de artist-interpret

Vei lucra pentru o companie 100% legala, avand siguranta unor venituri sigure si impozitate conform legislatiei in vigoare.

Programe de training si cursuri gratuite

Trainerii acestui studio de videochat din Bucuresti te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de top si a seduce fanii de pe Internet. Vei beneficia de cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, lectii de telegenie si styling etc. De asemenea, vei avea la dispozitie tehnologie de ultima ora, camere tematice, trafic imens, spatii de relaxare etc.

Venit minim de 1.000 de dolari pe luna

Acesta este valabil in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din acea perioada.

Comision cumulativ de pana la 65% din incasari

In functie de perseverenta ta, la Studio-20 iti poti suplimenta comisionul standard de 50% cu numeroase bonusuri:

- 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

- 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;

- 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ in acea perioada;

- 5% daca ramai in echipa respectivului studio de videochat din Bucuresti.

Credite fara dobanda

Dupa minim 6 luni de activitate in cadrul studioului de videochat din Bucuresti marca Studio-20 poti solicita credite fara dobanda direct de la angajator. Iar avantajele nu se opresc aici. Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina web Studio-20.ro!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5