În zi de sărbătoare, primarul Doru Crişan a înmânat cheile locuinţelor ANL pentru 12 familii din Prundu Bârgăului

Primarul comunei Prundu Bârgăului a înmânat cheile pentru 12 apartamente ANL unor tineri din localitate care au îndeplinit condiţiile prevăzute de lege pentru a accesa o astfel de locuinţă. „În zi de însemnată sărbătoare, am avut bucuria de a înmâna primilor beneficiari de locuinţe ANL din Prundu Bârgăului contractele care atestă dreptul de folosire a locuinţelor. Le doresc un trai liniştit în noua „casă” şi să se bucure cât mai mult de ce poate să le ofere viaţa”, a transmis primarul Doru Crişan.
Potrivit acestuia, pentru cele patru locuinţe rămase libere – asta pentru că solicitanţii nu au întrunit punctajul minim – a fost reluată procedura, existând deja 30 de cereri.
„Sunt tineri ai localităţii Prundu Bârgăului, unii dintre ei şi cu familii, astfel că reprezintă un pas important în viaţa lor să aibă propria locuinţă. Noi am solicitat către Agenţia Naţională pentru Locuinţe să prindă în planul de investiţii încă un bloc cu 16 apartamente, pentru că avem multe cereri”, ne-a declarat primarul Crişan.
Locuinţele (un apartament cu o cameră şi 15 apartamente cu 2 camere) au fost construite pe amplasamentul de pe str. Bistricioarei, etapa I şi sunt repartizate pe un tronson cu regim de înălţime St.P + 2 E + M (subsol tehnic + parter + două etaje + mansardă).
Altfel, edilul din Prundu Bârgăului i-a invitat pe locuitorii comunei să propună investiţii în bugetul pe anul 2018, asta în condiţiile în care Consiliul Local va aproba acest buget în data de 12 februarie 2018.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5