Zilele Năsăudului debutează cu Maialul Elevilor Năsăudeni

Zilele Năsăudului, manifestare iniţiată de Primăria şi Consiliul Local Năsăud, cu participarea Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” Năsăud, reluată la iniţiativa primarului oraşului, ing. Dumitru Mureşan, a ajuns la ediţia a XI-a. Programată în perioada 20-24 mai 2012, debutează cu Maialul Elevilor Năsăudeni, duminică, 20 mai, una dintre cele mai vechi sărbători ale Ţării Năsăudului, primul „Maial” fiind organizat în anul 1876.
Aşa cum aţi citit în numărul de ieri al ziarului, „Zilele Năsăudului” este o manifestare culturală care include Maialul, expoziţii, simpozioane, sesiuni de comunicări, lansări de carte şi reviste, demonstraţii sportive (arte marţiale), muzică folclorică, uşoară, folk, concursul de interpretare de muzică populară „De Ispas la Năsăud”, dezvelirea monumentului Eroilor neamului din Luşca, depuneri de coroane la Monumentul Eroilor Năsăud, focuri de artificii, Gala laureaţilor pe Stadionul oraşului, acordare titluri de „Cetăţean de onoare al oraşului Năsăud” etc.
Vor participa invitaţi din ţară şi străinătate. Organizatorii, în frunte cu primarul Dumitru Mureşan, vă aşteaptă cu drag!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5