„Ziua Familiei Intex”

Întreprinderea de textile „INTEX” Năsăud, care exportă aproape în întregime produsele realizate (între care predomină lenjeria de pat, pijamalele etc.) şi-a sărbătorit angajaţii, ca de fiecare dată în această perioadă din ultimii ani, printr-o manifestare cultural-recreativă. Desfăşurată pe platoul din faţa societăţii, „Ziua Familiei Intex”, organizată de conducerea unităţii celei mai mari din oraşul Năsăud, sub directa îndrumare a managerului general, ing. dpl. Dorel Grigore Sima, a reunit nu numai „intex-iştii” ci şi sute de cetăţeni din oraş şi din zonele limitrofe care s-au distrat până spre miezul nopţii.

Startul a fost dat de managerul general al Intex-ului, care le-a urat celor prezenţi distracţie plăcută, după ce a specificat că: „Meritaţi această zi de sărbătoare, după un an de muncă…”. Distracţia, cu grătare, mici, bere, tombolă cu premii, jocuri pentru copii amenajate special, dar şi un deosebit program artistic, i-au făcut pe cei prezenţi să uite de toate necazurile şi neajunsurile.

Prima parte a programului artistic a fost dedicată folclorului. Au fost prezenţi artiştii Ansamblului folcloric profesionist „Dor Românesc” de la Bistriţa cu soliştii: Anuţa Motofelea, Mirela Petruş, Veronica Bălan, Cristina Retegan, Domnica Dologa, Ioachim Spân, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Alexandru Pugna, Nicolae Cioanca, alături de soliştii instrumentişti Anghel Urs, Mihai Spân, Gavrilă Danciu, Bela Suto şi Iustian Dorofteiesei. Au încântat şi cei din ansamblul folcloric „Păuniţa” din Sângeorz-Băi şi grupul „Pro Opera”.

Pe înserat, în partea a doua a programului, năsăudenii au avut fericita ocazie de a-i auzi pe Paula Seling şi Ovi, cei care au obţinut „bronzul” la Eurovision; romantica Narcisa Suciu şi formaţia „Desperado”.

Sărbătoarea celor de la INTEX Năsăud s-a încheiat cu un splendid foc de artificii oferit de patronii întreprinderii, care au promis acelaşi deosebit spectacol şi la anul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5