Pe data de 29 iulie, la Figa

„Ziua familiei Intex” – din Năsăud

Conducerea societăţii comerciale „INTEX” din oraşul Năsăud (succesoarea fabricii „Textila”), de ani buni de zile oferă angajaţilor săi şi familiilor acestora, o zi specială, de sărbătoare şi distracţie.

Anul acesta va fi a patra ediţie a sărbătorii „Intex”-iştilor, dar va fi una cu totul specială, deoarece se va desfăşura la Băile Figa. Aşa cum anunţa dipl. ing. Grigore Dorel Sima, administratorul fabricii, „Vrem să oferim „familiei Intex” o zi mai altfel decât în anii anteriori şi de aceea am luat decizia de a petrece la Figa, în parcul balnear. Manifestările vor începe de la ora 14.00 şi-i asigurăm pe cei aproximativ 700 de participanţi (familiile angajaţilor) că le-am pregătit multe surprize, distracţia finalizându-se aproape de miezul nopţii cu un splendid foc de artificii”.

Menţionăm că toată distracţia va fi pe cheltuiala firmei, inclusiv transportul spre Figa şi înapoi spre casă. Sunt invitaţi să cânte pentru cei de la „Intex” nume sonore precum Aurel Tămaş, Nicolae Mureşan, „Compact”, Alex Velea şi alţii.

Nu putem decât să salutăm gestul administraţiei SC „Intex” SA din Năsăud, pentru felul în care-şi respectă angajaţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5