Ediţia a doua

Ziua Familiei „Intex” Năsăud

La cea mai mare şi mai importantă firmă din oraşul Năsăud, „SC INTEX” SA, care produce textile pentru export, dar şi pentru cetăţenii români, fabrică în care muncesc circa 300 de angajaţi, s-a desfăşurat o manifestare mult aşteptată de toată suflarea urbei şi care a ajuns la ediţia a doua: „Zilele Familiei Intex”.

În ultima zi a lunii lui cuptor, 31 iulie, începând cu ora 14.00, angajaţii firmei, împreună cu familiile lor, cu oficialităţile locale, invitaţi şi năsăudeni, s-au adunat pe platoul din faţa Intex-ului, unde au petrecut, în cadrul unei acţiuni organizată şi oferită de conducerea firmei drept răsplată pentru munca lor depusă pe timp de un an de zile. Chiar aşa a spus şi managerul general dipl. ing. Dorel Grigore Sima, în cuvântul prin care a dat „start” distracţiei: „După un an de muncă, meritaţi din plin această zi de distracţie!”

Prezent la sărbătoarea familiei Intex-ului, primarul oraşului Năsăud, ing. Dumitru Mureşan, a adresat cuvinte frumoase celor prezenţi, felicitări pentru realizări şi urări de prosperitate şi sănătate.

Până seara târziu (ora 22), cei peste 800 de oameni prezenţi pe platoul din faţa Intex-ului s-au distrat, din program nelipsind: jocurile pentru copii, tombola cu premii, micii, grătarele, berea, sucul, care s-au armonizat perfect cu un spectacol artistic susţinut de ansamblurile folclorice „Dor Românesc” Bistriţa, „Păuniţa” Sg.-Băi, formaţia bistriţeană de dans clasic „Floris”, grupul „Pro Opera” şi minunatele interprete de muzică populară Sava Negrean Brudaşcu şi Matilda Pascal Cojocăriţa.

După masă,, dans, distracţie, a venit clipa plecării spre casele lor, nu înainte de un deosebit spectacol cu focuri de artificii, care a încheiat o zi binemeritată de cei prezenţi, dar care nu au uitat să mulţumească conducerii firmei pentru sărbătoarea oferită. La rândul său, dipl. ing. Dorel Grigore Sima, managerul general, a promis că „la anul se vor reîntâlni pe platou, la ediţia a treia a Zilei Familiei INTEX!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5