La Năsăud, în curând

Ziua familiei Intex

La Societatea Comercială „INTEX” SA din oraşul Năsăud, industrie uşoară - textile, singurul procesor de bumbac satinat, cu un număr de circa două sute de angajaţi, situându-se, din acest punct de vedere, pe primul loc din urbe, urmează să se desfăşoare un eveniment foarte important, „Ziua familiei INTEX!”

Sărbătoarea, devenită de-acum o tradiţie, se va desfăşura în ziua de 31 iulie, începând cu ora 14.00, pe platoul din faţa firmei, strada „George Coşbuc”, nr. 230. Evenimentul are următorul program: la ora 14.30 - cuvântul de deschidere susţinut de patronii Intex-ului; la ora 16.00 - o tombolă cu surprize, urmată de un spectacol artistic care se va desfăşura între orele 18-21.45, imediat după, petrecerea încheindu-se cu un deosebit foc de artificii.

„La această sărbătoare vor participa angajaţii firmei cu familiile, colaboratori şi invitaţi, numărul estimat de persoane participante fiind de aproximativ 750”, aflăm dintr-o adresă expediată de dipl. ing. Sima Grigore Dorel, managerul general al SC Intex SA Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5