Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Sărbătorită pentru prima dată la noi în ţară în anul 1996, ne dă nouă pensionarilor, o notă de nostalgie, după primăverile apuse si un prilej de rememorare pentru fiecare dintre noi privind contribuţia pe care am adus-o

în familie, societate, la construirea României moderne, prin muncă.

Preşedintele ţării, Guvernul, Parlamentarii trebuie să se gândească cu respect la pensionari, să nu uite pe cei care ani de zile şi-au făcut datoria faţă de ţară, faţă de generaţia actuală.

Prin munca lor, prin contribuţia care şi-au adus-o la creşterea economică până in anul 1989, au creat acele posibilităţi care să le asigure la bătrâneţe o pensie decentă.

Viaţa pensionarilor a devenit tema discursului politic, care nu ţine de cald, nici de foame, care nu poate suplinii diminuarea pensiei, creşterea preţului la electricitate, gaze naturale, alimente, medicamente etc.

Se vehiculează ideia că nu sunt bani pentru pensii, pensionarii

au muncit o viaţă întreagă pentru a-şi asigura la bătrâneţe o pensie decentă,

oare pensionarii sunt de vină că fondul de pensii după Revoluţie a fost folosit şi la alte plăţi.

Uniunea Judeţeană a Sindicatelor Bistriţa-Năsăud a UGSR urează

tuturor pensionarilor, persoanelor vârstnice, cu ocazia zilei de 1 octombrie, calde felicitări şi cele mai bune urări de sănătate, anii care vin să aducă

pensionarilor şi bucurie, nu numai jale şi durere.

Preşedinte,

ing. Suciu Zoltan

Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice Bistriţa-Năsăud

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice – 1 octombrie 2011 - vă felicităm şi vă urăm sănătate, linişte sufletească, zile senine, pace şi să uităm pentru un moment de grijile zilnice ce ne îngreunează viaţa.

Anunţ

Cu ocazia „Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice”, 01.10.2011, primarul oraşului Năsăud, ing. Dumitru Mureşan, urează un călduros „La mulţi ani!” tuturor celor ajunşi la această etapă a vieţii, celor consideraţi „persoane cu mai multe amintiri”, persoane dragi, de care avem nevoie pentru a ne împărtăşi din înţelepciunea lor, din experienţa lor de viaţă.

Să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate şi zile senine alături de cei dragi ai dumneavoastră.

La mulţi ani!

Primar,

ing. Dumitru Mureşan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5