„Ziua Naţională a Contabilului Român”

Corpul Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România,
Filiala Bistriţa-Năsăud are mâine, 21 septembrie a.c. o mare sărbătoare care este pentru CECCAR o zi dedicată în totalitate manifestărilor prilejuite de a IX-a aniversare a „Zilei Naţionale a Contabilului Român”.
Toate acţiunile se vor desfăşura, începând cu ora 10,00, în Sala de conferinţe din incinta Hotelului Bistriţa, cu sediul în str. Petru Rareş, nr.2,
si vor include două evenimente importante: “Ziua Naţională a Contabilului Român” şi “Topul local al celor mai bune societăţi membre CECCAR”
prilej de bucurie pentru specialiştii judeţului nostru, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul financiar-contabil.
Progresul, la nivel naţional nu poate avea loc fără dezvoltarea pieţelor, iar dezvoltarea pieţelor nu poate avea loc fără profesioniştii contabili. Pe de altă parte, trebuie menţionat că profesia contabilă se distinge de celelalte profesii prin asumarea unei responsabilităţi clare faţă de public; altfel spus profesia contabilă are un rol esenţial în apărarea interesului public.
Iată de ce, în această zi, contabilii din întreaga ţară vor sărbătorii ziua lor naţională CECCAR Filiala Bistriţa doreşte să adreseze tuturor contabililor din judeţul Bistriţa-Năsăud un mesaj de încurajare şi de încredere în capacitatea lor de a face faţă provocărilor existente.
Vă prezentăm, pe scurt, mesajul CECCAR, Filiala Bistriţa, transmis de conducerea filialei tuturor membrilor:
„Nu uitaţi că voi sunteţi artizanii situaţilor financiare –cartea de vizită a oricărei entităţi economice.
Nu uitaţi că dezvoltarea IMM-urilor, care reprezintă 99% din economia europeană şi constituie inima comerţului European, depinde de costul capitalului acestora, iar costul capitalului depinde de încrederea în informaţiile financiare, adică de calitatea muncii voastre.
Nu uitaţi că fără voi nu se pot măsura activităţile economice. Nu uitaţi că fără voi nu pot exista bugete naţionale şi impozite.
Îndepliniţi cu cinste şi mândrie corespunzătoare acest rol indiferent de funcţie - director economic, director financiar, contabil sef, controlori, inspectori, auditori, economişti sau pur şi simplu contabili.
Fiţi mândrii că faceţi parte şi sunteţi reprezentaţi de unul dintre cele mai mari şi puternice organisme ale profesiei contabile din Europa CECCAR.
Se cuvine ca acum, la acest moment aniversar, să vă adresăm Dumneavoastră, Stimaţi Contabili Români, urarea de multe succese în realizarea activităţilor profesionale, sănătate şi împliniri în plan personal”.
Vor fi prezenţi membrii filialei, invitaţi, mass-media şi le adresăm şi noi, de ziua lor, sănătate, împliniri şi succese.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5