255 persoane au fost vaccinate, până la ora 13, direct din mașină, în parcarea B1 Retail Park Bistrița

Până la ora 13.00, 255 persoane au primit o doză de vaccin Pfizer, direct în mașină, în parcarea de la B1 Retail Park Bistrița. Vor fi suplimentate dozele se ser pentru acest centru, a anunțat Instituția Prefectului.
Această campanie se desfășoară pe tot parcursul acestui final de săptămână (8-9 mai), în intervalul orar 8-20, iar tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de imunizare este să veniți cu mașina, să prezentați actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare și pe care îl puteți descărca de aici: https://bn.prefectura.mai.gov.ro/.../chestionar_triaj...
Accesul în zona de vaccinare se face de pe str. Grănicerilor (zona poligon).
Amintim că, pentru administrarea celei de-a doua doze Pfizer, cetățenii se pot prezenta ulterior fie la sesiunea drive-through de peste trei săptămâni, fie la oricare dintre centrele la care se realizează imunizarea cu acest ser.
Prefectul Stelian Dolha, împreună cu subprefecții Attila Decsei și Lorand Toth, au fost prezenți la deschiderea acestei campanii și au contribuit la distribuirea de pliante informative pentru cetățenii care beneficiază astăzi, aici, de vaccin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5