28 – 29 - 30 iunie. Zilele oraşului Beclean, ediţia a XVII – a. Ştefan Bănică jr., Compact, Neluţu Măgurean, Szlvia by D.J. Rinno, B.U.& Deepside Deejeys & Nadir!

Administraţia locală beclenară a stabilit  oficial  perioada de desfăşurare a ediţiei din acest an a "Zilelor oraşului Beclean”  pentru weekendul 28, 29, 30  iunie 2019.

A fost stabilită, în mare, şi structura programului dedicat aniversării a 784 de ani de la prima atestare documentară a localităţii de pe Someş.

În perioada 28 – 29 - 30 iunie, marea sărbătoare a oraşului va aduce în prim-planul manifestărilor publice o serie de activităţi culturale, sportive şi artistice, spectacole populare şi concerte cu artişti şi formaţii de top.

În locul deja consacrat de desfăşurare din Piaţa Mare, ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică tradiţională vor încânta publicul în deschiderea fiecărei seri de spectacole, în toate cele trei zile ale evenimentului.,

Între artiştii şi formaţiile ce vor avea recitaluri şi concerte de muzică uşoară se află: Neluţu Măgurean, B.U.& Deepside Deejeys & Nadir, Sylvia by D.J. Rinno, Compact, Ştefan Bănică jr. Evenimentul se va închide, ca de obicei, cu un spectaculos foc de artificii.

De asemenea, sâmbătă,  29 iunie, în vecinătatea Băilor Figa, se va desfăşura ediţia a VII -a  Festivalului vânătoresc ,,Vânătoare la ceaun”. Ediţia din acest a an a îndrăgitului festival va cuprinde în program, pe lângă tradiţionalul concurs gastronomic vânătoresc de gătit la ceaun prezentari ale unor rase de câini de vânătoare: copoiul slovac, copoiul alpin Dachsbracke şi bracul german cu păr scurt. Tot în cadrul festivalului vânătoresc vor fi şi alte surprize, concursuri interactive, un concurs de pălării vânătoteşti, iar pentru copii va fi amenajat un instant foto, unde îşi vor putea imortaliza participarea la festival.

Programul complet al concertelor şi recitalurilor muzicale de la Zilele oraşului Beclean va fi definitivat în perioada următoare, astfel că şi în acest an nume mari ale scenei muzicale româneşti vor entuziasma şi bucura spectatorii care în cele trei zile de sărbătoare a Becleanului vor fi în Piaţa Mare a oraşului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5