Acoperiş în flăcări

Luni, 30 ianuarie, la ora 23.56, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit din municipiul Bistriţa, cartier Sărata.

Două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul subunităţii din localitate s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului. În momentul ajungerii la locul evenimentului, pompierii militari au constat că incendiul se manifesta la acoperişul casei.

,,S-a intervenit cu două ţevi de înaltă presiune pentru limitarea efectelor incendiului şi împiedicarea propagării acestuia la restul imobilului. În urma intervenţiei pompierilor, care a durat aproximativ 30 de minute, a fost salvată casa de locuit în valoare de aproximativ 80.000 de lei. Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 3 mp şi materialul lemnos depozitat în podul imobilului. Cauza probabilă incendiului a fost stabilită ca fiind amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de coşul de fum neprotejat termic”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5