Incendiu la o gospodărie în Mijlocenii Bîrgăului

Luni, 26 martie, la ora 13.12, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al jud. Bistriţa – Năsăud a fost anunţat despre producerea unui incendiu la casă de locuit din localitatea Mijlocenii Bîrgăului.
,,Garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa s-a deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor. În momentul ajungerii la locul evenimentului, incendiul se manifesta la acoperişul casei.
În sprijinul forţelor din cadrul I.S.U. „Bistriţa” au intervenit Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Prundu Bîrgăului şi Josenii Bîrgăului. S-a acţionat cu patru ţevi de refulare de înaltă presiune tip „D” pentru localizarea şi lichidarea incendiului.
Intervenţia a durat aproximativ 60 minute. În urma incendiului, au ars: acoperişul obiectivului în totalitate (o suprafaţă de aproximativ 120 mp) şi s-au deteriorat tavanul casei şi o parte din acoperişul anexei gospodăreşti care se afla la mică distanţă de locul producerii incendiului. Au fost salvate: anexele gospodăreşti şi casele învecinate.
Cauza probabilă a incendiului: jar sau scântei - coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5