Incendiu pe strada Andrei Mureşanu

Marţi, 27 martie, la ora 23.22, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al jud. Bistriţa – Năsăud a fost anunţat despre producerea unui incendiu la casă de locuit din municipiul Bistriţa, strada Andrei Mureşanu.
Garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa s-a deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa - Năsăud.
,,În momentul ajungerii la locul evenimentului, incendiul se manifesta în partea din spatele a imobilului, la anexa ce adăpostea centrala termică a locuinţei. S-a acţionat cu trei ţevi de refulare de înaltă presiune tip „D” pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Peretele exterior al casei era construit din material lemnos şi ghips carton astfel, sub acţiunea curentului de aer, focul s-a propagat spre partea superioară a casei. În urma incendiului, au ars: magazia cu rumeguş pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp, peretele exterior al casei pe o suprafaţă de 4 mp şi s-au degradat camera centralei, baia, vestiarul de la etaj şi diverse bunuri. Intervenţia promptă a pompierilor a limitat considerabil pagubele materiale şi a condus la salvarea imobilului şi a casei învecinate aflate la foarte mică distanţă faţă de locul producerii incendiului.
Cauza probabilă a incendiului: alimentarea defectuoasă cu combustibil a sistemului de încălzire”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU BN, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5