ACS Dumitra se pregăteşte de barajul pentru promovarea în liga a treia. Astăzi se joacă în liga 4-a o etapă intermediară

Alin Cordoş

O confirmă chiar cel care semnează ca principal ordinator de credite şi asigură finanţarea echipei – primarul Gheorghe Bălăjan. Cu toate acestea, este greu de spus cum va reuşi primăria Dumitra să suporte toate cheltuielile financiare necesare pentru a juca în liga a treia.

 

Evoluţia trupei antrenate de Simion Pop în turul şi returul campionatului judeţean de fotbal 2016-2017, a fost similară cu funcţionarea unui ceasornic elveţian, Dumitra fiind aproape campioană. Aşa cum drumul spre iad e pavat cu bune intenţii, aşa şi accesul Dumitrei în liga a treia trebuie să treacă prin furcile caudine ale meciurilor din barajul pentru promovare. Mai mult, Gheorghe Bălăjan, primarul comunei Dumitra spune că banii sunt puţini, aşa că vor trebui găsiţi sponsori pentru supravieţuirea ACS Dumitra în liga a treia. Una din soluţiile găsite de Bălăjan face referire la o unificare cu Gloria Bistriţa şi deschiderea unei şcoli de fotbal în această comună.

Cu opt etape înainte de-a se bate gongul final al acestui sezon competiţional, ACS Dumitra ocupă primul loc, acumulând deja 53 de puncte în cele 21 de runde jucate până la această oră, la nouă puncte distanţă de ocupanta locului doi, Gloria Bistriţa şi la 13 puncte de Cetate, Rodna şi Livezile.

 

În ceea ce priveşte etapa intermediară, cea cu numărul 22, ea va începe la ora 17:00, fiind programate următoarele partide: Heniu Leșu - Minerul Rodna

Voința Cetate - Hebe Sângeorz-Băi
Voința Livezile - ACS Dumitra
Viitorul Lechința - Spicul Salva
Luceafărul Șieu - Progresul Tăure
Eciro Forest Telciu - Progresul Năsăud
Atletico Monor stă.

Silvicultorul Maieru - Gloria Bistrița a fost amânat

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5