AFLAM DE LA I.S.U.

SMURD acordă primul ajutor cu „B2”

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Feldru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia la C.P.U. Nasaud. Interventia efectiva a durat 40 minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si predarea acesteia unui echipaj apartinand S.A.J. Bistrita - Nasaud. Interventia efectiva a durat 20 minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2”, in localitatea Singeorz-Bai, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si predarea acesteia unui echipaj apartinand S.A.J. Bistrita - Nasaud. Interventia efectiva a durat 25 minute.

Telciu - S.V.S.U intervine la incendiu la o gospodărie

In data de 22.10.2009 Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Telciu a actionat pentru stingerea unui incendiu la o gospodarie individuala in localitatea Telciu.

Informaţii primite de la slt. Ariesan Mariana.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5