AFLAM DE LA I.S.U.

Rodna - SMURD intervine cu ambulanţa „B2”

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 40 de minute.

Sărata - Incendiu de vegetaţie uscată

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit în municipiul Bistriţa - cartier Sărata, cu o autospecială pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată. Intervenţia efectivă a durat 35 de minute.

Feldru - Intervenţie prin descarcerare la accident rutier

Secţia de Pompieri Năsăud şi Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud au intervenit, în localitatea Feldru, cu autospeciala de descarcerare pentru scoaterea unei persoane încarcerate şi cu o ambulanţă tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate într-un accident rutier. Intervenţia efectivă a durat 20 de minute.

Unirea - Maşina scoasă din Şanţ

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit, în localitatea Bistriţa - cartier Unirea, cu o autospecială pentru scoaterea unei maşini din şanţ şi spălarea carosabilului de carburant. Intervenţia efectivă a durat 30 de minute.

Maieru - Persoană predată la SAJ B-N

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Maieru, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 35 de minute.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5