Alegeți Cristian Niculae pentru Primăria Bistrița! Alegeți echipa Alianței pentru Bistrița-Năsăud pentru Consiliul Local!

Bistrița este precum copilul nostru, trebuie să-l iubim și să-l creștem împreună.
Iubesc Bistrița pentru că aici am ales să-mi construiesc familia. Iubesc străzile și bulevardele Bistriței, avem parcuri și clădiri istorice minunate, consider că este cel mai frumos oraș.
Poate că nu este un oraș perfect și sunt de acord că încă sunt multe de făcut.
Am ales să fac o campanie pozitivă, curată și să vorbesc atât despre lucrurile care s-au facut, cât și despre ceea ce mai trebuie făcut. Am comunicat transparent despre tot ce am făcut pentru această comunitate, ceea ce mă recomandă să fiu primarul Bistriței.
Cred că rolul primarului este să îi unească pe membrii comunității, nu să-i dezbine.
Să transmită sentimente pozitive și de respect reciproc, să-i invețe pe bistrițeni să-și iubească orașul, nu să-l prezinte într-o lumină negativă sau să-l critice în permanență.
Mă întristează atunci când aud că cineva vorbește de rău despre orașul meu. Sunt contracandidați care au ales să transmită permanent mesaje negative:
• Au criticat pe toată lumea ca și cum ei ar fi întruchiparea perfecțiunii;
• Au demolat tot ceea ce s-a făcut bine în oraș;
• Au ales permanent să vorbească negativ despre orașul nostru;
• Au încercat să dezbine comunitatea, împărțind-o în „buni” și „răi” doar în funcție de preferințele electorale sau politice;
Nu cred că este bine. Nu cred că poți să-ți iubești orașul fiind permanent negativ, critic și distructiv la adresa comunității pe care pretinzi că îți dorești să o conduci.
Bistrița este precum copilul nostru, trebuie să-l iubim, iar creșterea și dezvoltarea trebuie să i-o asigurăm împreună.
Dragi bistrițeni, mergeți duminică la vot și alegeți înțelept. Alegeți oameni care iubesc Bistrița și contribuie la dezvoltarea comunității noastre. Alegeți BiNe!

Alegeți Cristian Niculae pentru Primăria Bistrița! Alegeți echipa Alianței pentru Bistrița-Năsăud pentru Consiliul Local!
Este despre Bistrița!

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Comentarii

25/09/20 17:01
Paul

Motto:
„Bistriță supusă, mergi la vot, contează!”
(Imnul Pârtiei Cocoș)

Cristian Niculae (alias Wannabe) nu are nici o treabă cu administratia. In 2016, echipa PSD din care face parte si Wannabe venea cu un program grandios pentru Bistrita, dar din păcate nu s-a realizat aproape nimic din obiectivele respective: (Vezi: https://www.rasunetul.ro/11-consilieri-11-proiecte-pentru-bistrita-0)
Logic ar fi fost ca „echip PSD” să facă un bilant al realizărilor in raport cu promisiunile făcute in urmă cu 4 ani. De exemplu in anul 2016, echipa PSD a lui Cretu a promis asfaltarea străzilor de pământ într-un ritm de minim 10 străzi pe an, in total 40 de strazi in cei 4 ani. Acum la Bistrita se asfaltează o singură stradă de pământ si anume Valea Ghinzii cea pe care locuieste individul Wannabe. La fel si cu alte promisiuni neonorate.
In schimb, acest Wannabe si-a lansat programul electoral din vara acestui an cu o mare minciună introdusă chiar in sloganul : “Este despre NOI, nu despre Mine!” , când toată lumea stie că individul este obsedat mai ales de propria lui imagine nu scapă nici o ocazie de a se scoate pe el in evidentă, pentru orice actiune neânsemnată intreprinsă in calitate de viceprimar. Inainte de campania electorală străazile orasului ereu impânzite de panouri uriase cu moaca lui Wannabe, mai ceva ca in Corea de Nord. Acum in campanie sloganul „Este despre NOI” se referă la faptul că pe afisele electorale alături de Wannabe apare si moaca lui Radu Moldovan.
De fapt Wannabe ca viceprimar s-a ocupat numai de asfaltările din bordură în bordură care nu sunt altceva decât tot un fel de „peticire” mai amplă. Este vorba despre decopertarea stratului de uzură și turnarea unui nou strat de asfalt, de câțiva centimetri care nu rezistă in timp. Dar si aici Wannabe a demonstrat că nu prea îl duce capul când într-o declaratie a spus următoarea ineptie: „Începând de anul viitor intrăm cu un program susținut de reabilitare și modernizare a trotuarelor, de înlocuire a bordurilor deteriorate, precum și de realizarea de rigole carosabile de preluare a apelor pluviale acolo unde este necesar”: (vezi: https://rasunetul.ro/cristian-niculae-doua-strazi-modernizate-la-viisoar...)
Păi tocmai cu asta trebuia început. Întâi se schimbă bordurile si se montează rigolele carosabile de preluare a apelor pluviale si abia pe urmă de trece la asfaltarea din bordură în bordură, operatiune cu care se încheie lucrarea. Asta înseamnă să alegi edili idioti, care nu stiu ce vor și pun carul înaintea boilor.
Cu ceva timp in urmă intr-o emisiune fiind intrebat de ce sacrifică locurile de parcare, si asa insuficiente, pentru niște piste de biciclete, Wannabe, pe care nu-l duce capul, a dat un răspuns halucinant si anume: „Până la urmă pe unde să amenajăm pistele de cicliști? Pe sub străzi? Suspendate? Nu putem întinde străzile să le facem mai late sau mai lungi. Sunt străzile care sunt, nu le putem lăți”. (vezi: https://www.youtube.com/watch?v=ZHb2BwvplUQ)
Pentru amenajarea pistelor de biciclete, dar si pentru fluidizarea traficului auto in orasul Bistrița ar fi nevoie de actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), care este un document strategic de dezvoltare, complementar Planului Urbanistic General (PUG), având ca scop îmbunătăţirea accesibilităţii şi buna integrare a diferitelor moduri de mobilitate şi transport în oras. Aceasta presupune reorganizarea retelei de străzi pe care urmează a fi amenajate piste pentru biciclete . Astfel, unele din acestea ar trebui reconfigurate ca străzi cu sens unic, pentru a face loc pistelor de biciclete, dar si pentru a permite amenajarea unor locuri de parcare suplimentare. Si exemplele ar putea continua.
Pantru toate acestea si pentru multe altele bistritenii au posibilitatea să meargă la vot dar să nu mai aleagă PSD, ca să scape de „ciuma rosie”, cu care s-au pricopsit 2016: (vezi:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_locale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2016#...)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5