Alte 14 decese asociate pandemiei, raportate pentru perioada 20-22 noiembrie

Nu mai puţin de 14 decese au fost raportate de autorităţi, în contextul pandemiei de coronavirus, pentru perioada 20-22 noiembrie.
Bărbat, 58 ani, cardiac, hipertensiv, cu hipotiroidism și infecție cu Covid-19, internat în data de 10 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferat în 18 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în 20 noiembrie.

Bărbat, 61 ani, hipertensiv, cu obezitate și infecție cu Covid-19 formă gravă, internat în 5 noiembrie in Secția ATI-Boli infecțioase, unde a decedat în data de 20 noiembrie.

Bărbat, 81 ani, diabetic, hipertensiv, cu AVC sechelar, insuficiență renală acută și infecție cu Covid-19, internat în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în 20 noiembrie pe fondul alterării stării de sănătate.

Bărbat, 70 ani, BN, cu multiple comorbidități (cardiac, cu hepatită cronică, leucemie limfoidă cronică ș.a.) și infecție cu Covid-19, internat în data de 13 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 21 noiembrie.

Femeie, 77 ani, cu leucemie limfoidă cronică, pneumonie interstițială și infecție cu Covid-19, internată în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 21 noiembrie.

Bărbat, 74 ani, cardiac, hipertensiv, diabetic, cu insuficiență renală acută, hepatocitoliză și infecție Covid-19, internat în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 21 noiembrie.

Bărbat, 59 ani, cu stare septică, insuficiență hepatică, insuficiență renală acută și infecție Covid-19, internat în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat in 22 noiembrie.

Bărbat, 73 ani, diabetic, hipertensiv, cu insuficiență renală acută și infecție Covid-19, internat in 21 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat in 22 noiembrie.

Femeie, 82 ani, diabetică, hipertensivă, cu obezitate și infecție cu Covid-19, internată în data de 20 noiembrie in Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 22 noiembrie.

Femeie, 75 ani, hipertensivă, cu hepatocitoliză, tulburări electrolitice, demență și infecție cu Covid-19, internată în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 22 noiembrie.

Femeie, 87 ani, hipertensivă, cu anemie secundară și infecție cu Covid-19, internată în data de 19 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 22 noiembrie.

Bărbat, 90 ani, cardiac, hipertensiv, cu Boală Parkinson și infecție cu Covid-19, internat în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 22 noiembrie.

Femeie, 76 ani, cu bronhopneumonie acută, insuficiență respiratorie acută și infecție cu Covid-19 formă severă/critică, internată în data de 21 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat in aceeași zi.

Femeie, 65 ani, cardiacă, hipertensivă, cu insuficiență renală, insuficiență hepatică, stare septică și infecție cu Covid-19 formă severă, internată în data de 8 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în 22 noiembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5