17 decese raportate de autoritati pentru perioada 5-10 decembrie

Nu mai putin de 17 decese au fost anuntate de autoritati, pentru perioada 5-10 decembrie, la persoane infectate cu noul coronavirus.
Bărbat, 57 ani, diabetic, cu afecțiuni hepatice și obezitate, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie, infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferat în 26 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în data de 6 decembrie.

Bărbat, 94 ani, cardiac, cu afecțiuni hepato-renale, insuficiență respiratorie acută, pneumonie, infecție Covid-19, internat în data de 1 decembrie la Secția Medicină Internă-Covid, unde a decedat în data de 5 decembrie.

Bărbat, 69 ani, cardiac, cu afecțiuni hepato-renale, insuficiență respiratorie acută, pneumonie bilaterală, infecție Covid-19, internat în data de 5 decembrie la Secția Medicină Internă Covid, unde a decedat în data de 6 decembrie.

Bărbat, 77 ani, hipertensiv, cu AVC sechelar, afecțiuni cardiace și renale, demență, bronhopneumonie, infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 6 decembrie la Secția ATI-Boli Infecțioase, unde a decedat în aceeași zi.

Femeie, 74 ani, cardiacă, cu pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, infecție Covid-19, internată în data de 5 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 7 decembrie.

Bărbat, 67 ani, cu afecțiuni oncologice, gastrice, renale, cașexie, sindrom anemic sever, pneumonie bilaterală, infecție Covid-19, internat în data de 29 noiembrie în Secția Medicină Internă Covid, unde a decedat în data de 7 decembrie.

Bărbat, 78 ani, cardiac, hipertensiv, cu pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, infecție Covid-19 formă severă, transferat în data de 7 decembrie de la Spitalul Orășenesc Năsăud la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Femeie, 69 ani, diabetică, hipertensivă, cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, infecție Covid-19, internată în data de 29 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Femeie, 66 ani, hipertensivă, cu afecțiuni hepato-renale, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută severă, infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 2 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Femeie, 87 ani, cu patologie cardiacă și hepatică, insuficiență respiratorie acută severă, insuficiență multiplă de organe in context Covid-19 pozitiv, transferată în data de 7 decembrie din Spitalul Clinic de Urgență București în Secția ATI-Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Femeie, 84 ani, hipertensivă, cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută severă, infecție Covid-19 cu tratament la domiciliu, internată în data de 7 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Bărbat, 61 ani, hipertensiv, cu patologie hepato-renală, obezitate, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, infecție Covid-19, internat în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 9 decembrie.

Bărbat, 84 ani, cu afecțiuni cardiace și neurologice în antecedente, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 2 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 9 decembrie.

Femeie, 81 ani, cardiacă, hipertensivă, diabetică, cu patologie hepatică, tulburări de memorie, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 5 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 9 decembrie.

Femeie, 75 ani, cu patologie cardiacă, hepatică, bronhopneumopatie cronică obstructivă, pneumonie interstițială, infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 5 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 9 decembrie.

Femeie, 53 ani, cu patologie neurologică în antecedente, pneumonie acută severă, insuficiență respiratorie acută severă și infecție Covid-19, internată în data de 29 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 10 decembrie.

Bărbat, 76 ani, cu afecțiuni cardiace și neurologice sechelare, bronhopneumonie acută, insuficiență respiratorie acută, internat în data de 9 decembrie la Secția ATI-Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 10 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5