13 decese asociate pandemiei, raportate pentru perioda 2-5 decembrie, în Bistrița-Năsăud

La nivelul județului nostru, pentru perioada 2+5 decembrie, au fost raportate 13 decese asociate pandemiei în Bistrița-Năsăud.
Bărbat, 74 ani, cu afecțiuni oncologice, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută severă și infecție Covid-19, internat în data de 2 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în aceeași zi.

Femeie, 63 ani, cardiacă, hipertensivă, cu obezitate, enterocolită acută, pneumonie acută bilaterală, pleurezie bilaterală și infecție Covid-19, internată în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în 2 decembrie.

Bărbat, 56 ani, cardiac, hipertensiv, cu afecțiuni renale cronice, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 21 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 2 decembrie.

Femeie, 76 ani, cu afecțiuni oncologice, renale, gastrice, psihiatrice, obezitate, pneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 1 decembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 2 decembrie.

Bărbat, 58 ani, cu afecțiuni renale și hepatice cronice, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 28 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 3 decembrie.

Femeie, 54 ani, cu miastenia gravis, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută severă și infecție Covid-19, internată în data de 19 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în 27 noiembrie în Secția ATI pe fondul agravării stării de sănătate, unde a decedat în 3 decembrie.

Femeie, 52 ani, cu anemie, obezitate, hipopotasemie, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 2 decembrie la Secția Boli, unde a decedat în data de 3 decembrie.

Femeie, 87 ani, cu afecțiuni cardiace, hepatice și renale, hiperpotasemie, pneumonie bazală dreapta, fibroză pulmonară, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 2 decembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat a doua zi, în 3 decembrie.

Bărbat, 78 ani, cu boală Parkinson, demență, pneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 22 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 3 decembrie.

Femeie, 78 ani, cu afecțiuni oncologice, cardiace, renale, pneumonie acută bilaterală, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 5 decembrie.

Femeie, 74 ani, cu afecțiuni hepato-renale, gastrice, polialergii, bronhopneumonie bazală bilaterală și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 24 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în 30 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în data de 5 decembrie.

Bărbat, 86 ani, cu afecțiuni hepato-renale, cardiace, neurologice, BPOC acutizat și infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 3 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 5 decembrie.

Femeie, 84 ani, cardiacă, cu pneumonie acută, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 26 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 6 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5