Nouă decese asociate pandemiei, în județ, raportate pentru primele 2 zile ale săptămânii

Alte 9 decese au fost raportate de autorități, în contextul pandemiei.
Bărbat, 67 ani, BN, cu afecțiuni renale, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie și infecție Covid-19, internat în data de 21 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 30 noiembrie.

Bărbat, 66 ani, BN, hipertensiv, cu pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferat a doua zi în Secția ATI pe fondul agravării stării de sănătate, unde a decedat în data de 30 noiembrie.

Femeie, 69 ani, BN, cardiacă, hipertensivă, cu exantem alergic, bronhopneumonie bilaterală, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 23 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în 27 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în data de 30 noiembrie.

Bărbat, 71 ani, BN, cardiac, hipertensiv, diabetic, externat din Spitalul Municipal Gherla cu test SARS-CoV-2 pozitiv, internat în data de 29 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, în stare gravă, cu insuficiență respiratorie severă și pneumonie interstițială, survenind decesul in 30 noiembrie.

Femeie, 53 ani, BN, cu poliartrită reumatoidă, pneumonie interstițială și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată ulterior în Secția ATI, unde a decedat în data de 30 noiembrie.

Deces nr. 258
Bărbat, 80 ani, BN, cardiac, hipertensiv, cu afecțiuni renale și hepatice, pneumonie, insuficiență respiratorie si infecție Covid-19, internat în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 30 noiembrie.

Femeie, 66 ani, BN, hipertensivă, cu pneumonie interstițială, bronhopneumonie cronică obstructivă acutizată, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în Secția ATI, unde a decedat în data de 30 noiembrie pe fondul agravării stării de sănătate.

Bărbat, 73 ani, BN, hipertensiv, anemic, supraponderal, cu afecțiuni hepatice, pneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 1 decembrie.

Femeie, 67 ani, BN, cardiacă, hipertensivă, cu afecțiuni oncologice, anemie, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 25 noiembrie în Secția Oncologie medicală, unde a decedat în data de 1 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5