Şapte decese asociate pandemiei, raportate pentru perioada 22-24 noiembrie!

Autototăţile judeţene au raportat şapte decese asociate pandemiei, pentru perioada 22-24 noiembrie.

Bărbat, 72 ani, hipertensiv, cu pneumonie, ulcer gastric și infecție Covid-19, internat în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferat în Secția ATI pe fondul agravării stării de sănătate, unde a decedat în 23 noiembrie.

Bărbat, 79 ani, hipertensiv, diabetic, cu obezitate, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie și infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 21 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 22 noiembrie.

Femeie, 74 ani , hipertensivă, diabetică, cu AVC sechelar, obezitate, pleurezie bilaterală medie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 22 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 23 noiembrie.

Femeie, 65 ani, hipertensivă, cu astm bronșic, pneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în Secția ATI, unde a decedat în data de 23 noiembrie.

Bărbat, 87 ani, cu bronhopneumonie acută, insuficiență respiratorie acută, demență mixtă și infecție Covid-19, internat în data de 13 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 23 noiembrie.

Femeie, 81 ani, cardiacă, hipertensivă, cu pneumonie interstițială, insuficiență cardiorespiratorie acută, pleurezie bilaterală, insuficiență venoasă periferică și infecție Covid-19, internată în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 24 noiembrie.

Femeie, 75 ani, hipertensivă, cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 14 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 24 noiembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5