Asfaltări la Prundu Bârgăului. Doru Crişan: O infrastructură modernă este primul obiectiv în dezvoltarea unei comunități!

Patru din cele cinci străzi prinse într-un proiect de asfaltare susținut din bugetul local al comunei Prundu Bârgăului au deja primul strat de asfalt. Lucrările de modernizare continuă pe străzile Nucului, Livezilor, Răsărit de soare, Gălbenelelor și Casar, dar va fi turnat și al doilea strat de asfalt.

“O infrastructură modernă este primul obiectiv în dezvoltarea unei comunități, de aceea prioritar pentru mine a fost dezvoltarea, modernizarea și extinderea infrastructurii. Am reușit să facem pași importanți în ceea ce privește asfaltarea străzilor din comuna noastră și acum derulăm mai multe proiecte de modernizare a drumurilor. Unul dintre ele prevede lucrări de asflatare a cinci străzi din comună, investiție realizată cu fonduri de la bugetul local”, spune primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Vor fi modernizați prin acest proiect 1,2 kilometri de drumuri în zonele Nucului (212 m), Livezilor (228 m), Răsărit de soare (250 m), Gălbenelelor (227 m) și Casar (295 m).

Pe cele cinci tronsoane de drum vor fi realizate lucrări de asfaltare dar și de modernizare a șanțurilor și a podețelor. De asemenea, străzile vor și marcate și semnalizate corespunzător.

*** 

Pentru ca activitățile desfășurate pentru comunitate și în sprijinul cetățenilor din comună să fie cât mai eficiente, inclusiv pentru transportul de lemn de foc din depozit, communa Prundu Bârgăului are la dispoziție încă un utilaj, pentru ca toate nevoile curente să poată fi acoperite.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5