Atmosferă unică la Festivalul Celtic Transilvania de la Băile Figa!

În acest sfârșit de săptămână, tineri, copii și bunici deopotrivă și-au dat întâlnire la cea de a patra ediție a Festivalului Celtic Transilvania, eveniment complex, unic în România, şi chiar în estul Europei, în care se armonizează activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica folk, rock şi metal.

Cei care iubesc muzica folk, rock si metal, reconstituirea istorică, în special din perioada celtică a Transilvaniei ( La Tene), cărăora le place să petreacă în mijlocul naturii, cu siguranță nu vor lipsi de la Băile Figa.  În fiecare dintre cele 3 seri ale festivalului vor avea parte de concerte ale unor trupe sau artiști valoroși din România, Italia, Belarus, Polonia, Bulgaria, Irlanda sau Republica Moldova.

Pentru că publicul Festivalului Celtic Transilvania este unul rafinat și cult, vor fi și concursuri de cultură generală unde câștigătorii vor fi premiați în cărți. Premiile din acest an sunt puse la dispoziție de către scriitorul, compozitorul și artistul plastic Călin Acu din Sibiu. 

Festivalul Celtic Transilvania va avea o tombolă la care marele premiu va fi o chitară Les Paul Black Beauty Custom care va fi semnată de către artiștii participanți la festival.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5