Bărbat din Budacu de Jos, reținut polițiști. Şi-a lovit fetiţa şi a refuzat să o readucă într-un centru de plasament

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus, luni, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 39 ani, din Budacu de Jos, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului și violență în familie. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Bistrița de un echipaj de la Biroul de Ordine Publică.

"În fapt, în perioada 22 iunie-9 iulie a.c., bărbatul ar fi primit-o în grijă pe fiica lui în vârstă de 13 ani, aflată în plasament la o casă de tip familial, iar ulterior, la solicitarea DGASPC Bistrița-Năsăud a refuzat să ducă înapoi. Mai mult, în această perioadă, bărbatul a agresat-o, provocându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 5 iulie a.c., în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul și-ar fi agresat concubina. După comiterea faptelor, acesta a plecat în străinătate", se arată în informarea Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

La data de 10 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Bistrița care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, urmând a fi propusă luarea unei măsuri preventive.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5