Scandaluri în familii! Femeie agresată de concubin, la Posmuş! Un bărbat şi-a lovit fiul la Dipşa, tată agresat de fiu, la Budacu de Jos!

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit pentru aplanarea unor conflicte în familie. Au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de violență în familie și sunt continuate cercetările.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii au intervenit pentru aplanarea mai multor conflicte, izbucnite între membrii unor familii. În toate situațiile au fost întocmite dosare penale pentru violență în familie și sunt continuate cercetările, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

La data de 14 august a.c., o femeie de 58 de ani, din Posmuș a sesizat faptul că, în timp ce se afla în incinta locuinței, în urma unor discuții contradictorii avute cu concubinul său, cu care locuiește, a fost lovită de acesta. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit și au identificat agresorul în persoana unui bărbat de 71 de ani, din aceeași localitate.  Ca urmare a evaluării situației la fața locului, nu s-a impus emiterea unui ordin de protecție, însă polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de violență în familie, se arată în comunicatul 

În seara  de 14 august a.c., polițiștii Secției 1 au intervenit pentru aplanarea unui scandal, izbucnit între un bărbat de 45 de ani și fiul său de 19 ani, ambii din Dipșa. La fața locului, a reieșit faptul că, din cauza alcoolului, tânărul ar fi fost lovit de tatăl său, cu care locuiește. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În noaptea de 14/15 august a.c., polițiștii Secției 1 au intervenit la un alt caz de violență în familie, iar din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 58 de ani, din Budacu de Jos, ar fi fost agresat de fiul său, un bărbat de 38 de ani, cu care acesta locuiește. Și în acest caz sunt continuate cercetările pentru infracțiunea de violență în familie, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun, se aratăîn comunicatul IPJ BN. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5