BEJ sesizat pentru o postare pe facebook. Cazul, directionat spre Politie

Inca de la primele ore ale diminetii, membrii Biroului Electoral Judetean Bistrita-Nasaud au avut de solutionat intampinari si sesizari depuse de competitorii electorali.

La Biroul Electoral Judetean Bistrita- Nasaud a fost depusa o intampinare din partea Partidului National Liberal cu privire la modul in care s-a facut anularea buletinului de vot specimen in birourile sectiilor de votare. Sesizarea a fost analizata de BEJ BN, in sedinta de la ora 6.45, si a fost respinsa. In fapt, PNL a relamat faptul ca stampila cu mentiunea Anulat a fost pusa in "casuta" candidatului Klaus Iohannis. BEJ BN a mentionat ca acea stampila doar invalideaza un document, nu are rolul de a face o referire, toate aceste specimene fiind facute la o tipografie.

De asemenea, a mai fost facuta o plangere de catre PNL cu privire la o postare pe facebook, prin care s-a continuat campania electorala, care apartine si face trimitere la PSD, admisa in parte, in sensul sesizarii Inspectoratului de Politie Judetean pentru a face o cercetare si de a dispune, daca este cazul, o sanctionare in acest sens, a anuntat Alex Vintila, membru BEJ BN. Este vorba despre pagina de facebook |"Campanie electorala PSD 2019". Politie va trebui sa identifice administratorul acelei pagini si sa vada cand a fost publicat acel videoclip de campanie electorala.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5