Bistriţa va găzdui fazele naţionale ale Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la tenis de masă şi gimnastică artistică

Inspectorul şcolar pentru educaţie fizică, Rodica Drăguş, a anunţat că municipiul Bistriţa va găzdui două faze naţionale ale Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la care participă elevi de la liceele cu program sportiv şi cluburile sportive şcolare. Astfel,  în perioada 28-30 aprilie, va avea loc etapa finală la tenis de masă, unde sunt aşteptaţi 150 de elevi, competiţia desfăşurându-se la Sala „Gheorghe Bozga”, iar în perioada 5-7 mai, este programat etapa naţională la ramura gimnastică artistică, cu 200 de elevi participanţi.

În plus, Bistriţa va organiza trei etape zonale, la handbal fete gimnaziu, mini handbal mixt şi fotbal băieţi, clasele V-VI. De asemenea, sunt în derulare 32 de etape judeţene la diferite ramuri sportive, pentru 14 fiind stabiliţi deja finaliştii judeţeni.

Potrivit inspectorului şcolar Rodica Drăguş, rezultate bune au fost obţinute şi la etapele zonale de baschet, volei, şah, tenis de masă, fotbal.

            

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5