Bogdan Ivan (TSD BN): PSD va avea 11 candidaţi de primar, sub 35 ani

Proiectul „Profil de tânăr candidat”, derulat de Tineretul Social Democrat Bistriţa-Năsăud, se apropie de final, vineri fiind programată întâlnirea cu cei aproximativ 60 de tineri care-şi asumă o candidatură pe un loc eligibil la consilii locale, Consiliul Judeţean şi Consiliul Municipal.

         Liderul tinerilor social-democraţi din Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan, a anunţat că programul a suscitat interes major atât din zona organizaţiei de tineret a PSD, cât şi din zona societăţii civile, a oamenilor neimplicaţi politic.

„Partidul Social Democrat, începând cu preşedintele Emil Radu Moldovan, cu senatorul Ioan Deneş, cu fiecare dintre colegii seniori este alături de tineri şi promovează tinerii care vor să facă cu adevărat ceva pentru comunităţile lor. Suntem pregătiţi, parţial, pentru generaţia politică 2016, dar ne pregătim la modul foarte consistent pentru generaţia politică 2020.

Cu aceşti tineri care vor să se implice în zona decizională vom avea cursuri de dicţie, public speaking, administraţie publică, drept. Încercăm să le oferim o perspectivă clară, avem nevoie de oameni profesionişti în politică şi acesta este scopul nostru: pepiniera politică a viitorului PSD”, a declarat Bogdan Ivan, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Ivan a menţionat că 11 dintre candidaţii PSD sunt tineri (sub 35 ani), la Consiliul Judeţean vor fi 2-3 candidaţi pe un loc eligibil, în timp ce la Consiliul Municipal, cel mai probabil, un tânăr va fi propulsat pe loc eligibil. 

 

Comentarii

16/03/16 10:09
Cititor

Si ma rog frumos, ce studii si ce experienta manageriala de tip administrativ au toti acesti ..." tineri " ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5