Botiş a promis că îi va ajuta pe pieţarii din Calea Moldovei

„Am promis în Consiliul Local că voi sprijini aceste asociaţii pentru a rămâne aici, pe Calea Moldovei. În curând, criza economică va afecta şi România, dar aceste afaceri mici o să reziste”, a declarat Ioan Nelu Botiş, candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1, în mijlocul unui grup de comercianţi din piaţa de pe Calea Moldovei. Afacerile comercianţilor din Calea Moldovei stârnesc controverse în rândul aleşilor locali. Primarul Ovidiu Creţu doreşte ca până în 2012, Calea Moldovei să devină o zonă a mall-urilor, fără chioşcurile şi tarabele pieţarilor. Comercianţii sunt nemulţumiţi, iar ca în orice campanie electorală, apar şi implicaţiile politice. Piaţa din Calea Moldovei este o iniţiativă a lui Ioan Nelu Botiş , încă de pe vremea când acesta era viceprimar,

iar acum susţinut de consilierii municipali PD-l este hotărât să lupte pentru drepturile celor care îşi desfăşoară activitatea economică în zonă.

„Aici, în această piaţă sunt peste 90 de firme, de pe urma cărora ajung 7 miliarde de lei la bugetul local. Am investit peste 100 de milioane într-un chioşc, şi acum se trezeşte domnul primar Creţu că e împotriva pieţelor, e adeptul mall-urilor. Dacă PSD îşi permite să-şi cumpere haine din mall, lucrul acesta nu e valabil pentru toată lumea. Aici s-au investit timp, bani, muncă de lămurire cu clienţii. Populaţia s-a obişnuit să cumpere haine la un preţ mai mic. Ar fi bine ca primarul să mai coboare din turnul de fildeş”, ne declară supărat, unul dintre comercianţi.

Gheorghe Tuţă a promis pieţarilor din Calea Moldovei că nemulţumirile lor vor ajunge şi în atenţia Consiliului Local, ei având sprijinul consilierilor locali PD-L.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5