Ioan Nelu Botiş, în sprijinul familiilor ce riscă să rămână fără locuinţe

Echipa de campanie a candidatului PD-L la Camera Deputaţilor în Colegiul 1, Ion Nelu Botiş, a fost pe strada Zefirului, pentru a sta de vorbă cu locatarii. „În această zonă nu există amenajare stradală, pietonală sau parcări. Sunt şi 32 de familii care stau în chirie şi riscă să fie evacuate de proprietar, mai precis de firma A.C.I. Voi sta de vorbă cu administratorul firmei şi voi propune o negociere între acesta şi chiriaşi, încercându-se achiziţionarea acestor garsoniere în rate”, a declarat Botiş, cetăţenilor prezenţi la discuţii.

Staff-ul de campanie al lui Ioan Nelu Botiş a ajuns şi pe strada Arţarilor, unde a stat de vorbă cu cetăţenii. Parcările publice, extinderea şi amenajarea spaţiului verde, reabilitarea aleilor dintre blocuri au fost principale teme de discuţie abordate.

Pe agenda electorală a candidatului PD-L au mai fost incluse întâlniri cu angajaţii societăţilor Record, Grup Taurus, Peugeot, Comprest şi Electroplast. „Tot ieri, Ioan Nelu Botiş, a mers la filiala judeţeană a Asociaţiei Nevăzătorilor Bistriţa-Năsăud, unde a discutat cu persoanele din cadrul acestei asociaţii despre problemele cu care se confruntă”, ne comunică Biroul de Presă PD-L.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5