Bucurie în familia primarului Paul Ştir, mătuşa Ana, sărbătorită la 102 ani

Ana Dunca, din Ciceu Poieni, a ajuns la o vârstă la care alţii nici măcar nu visează – 102 ani. Născută în 6.09.1913, lelea Ana a trăit toată viaţa în satul natal. Aniversarea a prins-o alături de cei dragi, fiind binecuvântată cu patru copii (dintre care unul a trecut la veşnicie), 13 nepoţi, 23 de strănepoţi şi 3 stră-strănepoţi. Nu a lipsit de la eveniment nici primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, nepot al sărbătoritei. „O zi de mare cinste pentru mătuşa Ana, căreia i-am urat „La mulţi ani!” alături de familia mea, consilier local Dunca Gheorghe, pastorul Bisericii Baptiste – Petrică Mânzat, presbitorul Ioan Ştir şi numeroase rudenii. Am încercat cu toţii să-i aducem un strop de bucurie şi mângâiere sufletească. Dragă mătuşă, doresc ca bunul Dumnezeu să vă îmbrace cu multă putere, sănătate şi viaţă frumoasă”, este mesajul transmis de primarul Ştir.
Reamintim faptul că la centenar, preşedintele Camerei Deputaţilor de atunci, Valeriu Zgonea, a trimit o emoţionantă scrisoare sărbătoritei, spunând, printre altele: „Să vă aibă Dumnezeu în pază şi să puteţi să ne transmiteţi înţelepciunea de a îndrepta relele. Să ne învăţaţi să fim mai buni şi mai solidari în faţa intemperiilor de tot felul. Dragă doamnă Ana Dunca, vă urez din suflet „La mulţi ani!” şi multă sănătate în continuare, vă îmbrăţişez cu respect şi vă sărut mâna”.
Toată viaţa, lelea Ana a trăit într-o modestie exemplară şi nu a cerut niciodată mai mult decât i-a dat Cel de Sus. Este o femeie cu mult curaj, care a luat viaţa aşa cum e, cu bune şi rele, cu bucurii şi dezamăgiri, fiind un exemplu pentru comunitate. Nu s-a certat cu nimeni, a trăit toată viaţa în modestie fiind un om muncitor şi cu credinţă în Cel de Sus, care a ajutat-o să treacă peste toate cumpenele vieţii.
„Dumnezeu şi Maica Domnului m-au învrednicit de am ajuns la vârsta asta. N u mi-am bătut joc de sufletul meu, am fost cinstită, am muncit cu credinţă, mi-am iubit familia şi am lăsat loc de bună ziua la toată lumea”, ne-a declarat sărbătorita.
Cotidianul „Răsunetul” îi doreşte Anei Dunca „La mulţi ani, cu sănătate şi bucurii, iar familia să se bucure de înţelepciunea ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5