Un secol de viaţă. Ioana Ciurdărean, cea mai în vârstă locuitoare din Căianu Mic, sărbătorită de comunitate şi de primarul Paul Ştir

Astăzi, în localitatea Căianu Mare, comuna Căianu Mic, am avut o aniversare specială, a doamnei Ciurdărean Ioana, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 ani. Născută în data de 25 aprilie 1918, cea mai vârstnică locuitoare a comunei noastre este cunoscută pentru hărnicia care a caracterizat-o de-a lungul vieții și pentru vorba înțeleaptă pe care o spune oricui îi trece pragul”, anunţă primarul Paul Ştir, într-o postare pe o reţea de socializare.

Ioana Ciurdărean s-a căsătorit în data de 10 noiembrie 1934 cu Vasile Ciurdărean  alături de care a petrecut 59 de ani de căsătorie, dând naștere unui număr de 8 copii, 4 baieți și 4 fete! 
În urmă cu 25 de ani, în 1993 a rămas văduvă. Astăzi familia lărgită numără 22 de nepoți, 53 de strănepoți şi 3 stră-strănepoți.

Lelea Ioană nu a avut o viață ușoară, dar mulțumește Bunului Dumnezeu că a binecuvântat-o cu o familie frumoasă și că i-a ajutat să ajungă până la această frumoasă vârstă.

Pentru a ura un sincer "La Mulți Ani", m-am deplasat la domiciliul sărbătoritei noastre alături de părintele paroh, Ștefan Crișan, din localitatea Căianu Mare care a oficiat o slujbă religioasă și a binecuvântat întreaga casă a sărbătoritei și pe toți cei prezenți.

De asemenea, au participat consilierii locali din Căianu Mare, Mircea Boca (nepot al sărbătoritei), cu familia sa, şi Marius Hiticaș, dar și numeroși membri ai familiei. Din partea Primăriei și a Consiliul Local al Comunei Căianu Mic am oferit o diplomă de aleasă prețuire, un aranjament floral si un tort. Urăm un sincer „La Mulţi ani!” sărbătoritei noastre, multă sănătate și putere la cei 100 de ani impliniți!”, declară primarul Paul Ştir.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5