Bucurie mare, azi, în familia lui Alexandru Pugna. Puţini sunt binecuvântaţi cu asemenea zi

A cântat ca nimeni altul cuvântul mama, cântece precum "Ce-i o mamă pe pământ", "Mamă te văd suspinând" sau " În poiana din pădure" sunt fredonate de generaţii întregi. Puţini dintre noi sunt binecuvântaţi să aibă o sărbătoare cum are azi Alexandru Pugna. La Căianu Mic s-a adunat toată familia din toate zările pentru a o sărbători pe mama la 80 de ani. O femeie credincioasă, mereu alături de copii şi nepoţi prin rugăciunile ei. Am văzut-o de nenumărate ori la evenimentele lui Alexandru Pugna, ne-am bucurat de cuvintele ei blânde.
„Astăzi draga mea măicuţă împlineşte 80 de ani. Cu toţii am poposit la Căianu Mic şi de dimineaţă am fost la Sfânta Biserică. Am luat masa împreună şi i-am urat din suflet „LA MULŢI ANI” mulţumind Bunului Dumnezeu pentru aceasta Binecuvântare. Din tot sufletul, cei cinci copii cu familiile îi dorim ani mulţi, fericiţi şi cu multă sănătate, cu Binecuvântari de la Bunul Dumnezeu. Te iubim şi preţuim, LA MULŢI ANI" este mesajul emoţionant transmis de Alexandru Pugna.
Ne alăturăm şi noi acestor gânduri de bine, dorindu-i sărbătoritei zile liniştite, cu bucurii de la cei dragi. Însoţim urările noastre cu un mesaj în care fiul este alături de mamă, într-un videoclip de sărbătoare:

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5