Bucurie pentru secretarul de stat Alexandru Pugna: Te iubim şi te prețuim !

Zi specială pentru secretarul de stat, Alexandru Pugna. Mama lui, Ludovica, a trecut cu doi ani pragul de 80. Petrecere în casa părintească, la Căianu Mic.
"Astazi draga mea măicuță implineste 82 de ani. Ieri, înainte de a pleca la București am poposit la Caianu Mic să-i spunem LA MULȚI ANI și să-i mulțumesc pentru toată dragostea și truda ei, și desigur, multumesc în primul rând Bunului Dumnezeu pentru aceasta Binecuvântare. Din tot sufletul cei cinci copii cu familiile îi dorim ani multi, fericiti si cu multă sănătate, cu Binecuvântări de la Bunul Dumnezeu. Te iubim si prețuim, mamă Vică! LA MULTI ANI !" spune Alexandru Pugna.
După o săptămână plină de evenimente în care Alexandru Pugna a fost direct implicat, amintind aici Festivalul Valeria Peter Predescu, iată că a venit momentul petrecerii unor clipe alături de mama lui, cea care i-a dat viaţă şi a fost mereu alături de el pe drumul cântecului. La mulţi ani, cu sănătate şi bucurii din partea copiilor, dar şi a cotidianului nostru !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5