Bugetul oraşului Sângeorz-Băi pe 2014, mai mic cu 300 de mii de lei decât cel din 2013. Ce va face primarul Roland Venig cu banii

Oraşul Sângeorz-Băi are anul acesta un buget cu aproape 300 de mii de lei mai mic decât cel de anul trecut. Contactat telefonic, primarul Roland Venig nu a putut preciza exact valoarea bugetului pe 2014, deoarece potrivit acestuia mai trebuie luate în calcul şi salariile profesorilor, dar ,,e un buget mai mic faţă de anul trecut", a subliniat Roland Venig.

Întrebat dacă e mulţumit de banii primiţi de la Consiliul Judeţean, în condiţiile în care, oraşului Sângeorz-Băi i-a fost alocată o sumă mult mai mică în comparaţie cu oraşul Năsăud (700 mii lei), primarul oraşului Sângeorz-Băi, social-democratul Roland Venig a răspuns:

,,Anul acesta am primit 550.000 de la Consiliul Judeţean, cu 50.000 mai puţin faţă de 2013. Îmi amintesc că în 2007 am primit 350.000 de lei. Dar, eu, primarul Roland Venig sunt foarte încântat de cum s-a împărţit bugetul. Noi, cei de la USL, ajunşi la conducere, facem dreptate şi dăm bani tuturor. S-au dat bani frumoşi şi celor din Ilva Mică, Prundu Bârgăului, Zagra. Radu Moldovan a demonstrat că face administraţie publică, nu politică. Nu s-au făcut diferenţe. Lui Venig, care este social-democrat, nu i-a dat bani mai mulţi”.

Printre proiectele mari ale primăriei din acest an se numără finalizarea lucrărilor la Casa de Cultură şi reabilitarea drumurilor forestiere. De asemenea, anul acesta vor intra în lucru reţele secundare de apă şi canalizare din localitate.,,Este unul dintre cel mai importante proiecte din istoria oraşului Sângeorz-Băi”.

Reabilitarea reţelelor secundare de apă şi canalizare este un proiect aprobat şi finanţat pe POS- Mediu, care cuprinde zeci de km de reţele de apă potabila şi hidranţi exteriori şi zeci de km de reţele de canalizare, atât în oraşul Sângeorz-Băi, cât şi în satul Cormaia.

Până la finalul lunii ianuarie, bugetul va fi votat şi în Consiliul Local al oraşului Sângeorz-Băi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5